O NAMAPoliklinika ZENIT osnovana je u februaru 2022. godine sa ciljem poboljšanja zdravlja i pružanja usluga iz oblasti ortopedije, radiologije, regenerativne i estetske medicine.

Okupivši najbolje stručnjake iz ovih oblasti sa ponosom možemo istaći da Vam kombinacijom prijatnog i savremenog prostora, stručnosti i ljubaznosti našeg tima, ali i primenom vrhunske tehnologije i najsavremenijih metoda, nudimo najsavremeniju brigu o Vašem zdravlju i što efikasnije rešenje problema.


Vaše zdravlje je naša briga!

TIM STRUČNJAKA


Dr sci.med. Marko Mladenović

specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije


Dr sci.med. Marko Mladenović iza sebe broji preko 1.500 operacija kao hirurg i preko 5.000 operacija kao asistent, a svoja znanja usavršavao je na mnogim domaćim i međunarodnim edukacijama.

Od 2012. godine radi kao doktor na specijalizaciji za ortopedsko - traumatološku kliniku u Nišu, a već 2017. godine odbranio je svoju doktorsku disertaciju, u okviru koje je obavio eksperimentalan hirurški rad na laboratorijskim životinjama iz oblasti femoro acetabularnog impingementa "FAI". Nosilac je međunarodnog sertifikata za rad sa eksperimentalnim životinjama C kategorije, a takođe je i član glavnog odbora Srpske traumatološke asocijacije (STA), Srpske ortopedsko - traumatološke asocijacije (SOTA), kao i neprofitne organizacije American Australian Foundation (AAF).

Široko hirurško iskustvo u ortopedskoj hirurgiji i traumatologiji, posebno u oblasti ugradnje veštackih zglobova kuka i kolena kao i revizionoj hirurgiji proteza kuka, femoro acetabularnog impingementa, unutrašnje i spoljašnje fiksacije svih vrsta preloma - traume i politraume, artroskopije kolena, zatvorene repozicije zglobova itd.